Onze Producten

OVER DERINOP

Derinop klinkt bij de meeste culinaire specialisten en bakkers niet meteen bekend in de oren, maar de familie Veeckmans wel. De nieuwe vennootschap werd in 2016 opgericht door de familie die reeds een jarenlange ervaring heeft in de markt van banketbakkersroom en roomrijst, aangezien ze aan de wieg stond van een aantal andere spelers die actief zijn in deze markt.

Derinop legt zich toe op het maken van roomrijst, banketbakkerspudding en dessertvullingen in al hun varianten en op maat.

Derinop betekent: maatwerk, constante hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit in minimum bestelhoeveelheden, en duurzame verpakkingen.

Onze doelgroep is de professionele en semi-professionele markt die zich op vandaag de “make or buy” vraag stelt, en die hiervoor een flexibele en kant-en-klare oplossing zoekt.

Al onze verse producten zijn steeds minstens 30 dagen houdbaar bij levering.

Onze producten kunnen aangekocht worden in verschillende verpakkingseenheden, afhankelijk van uw behoeften. Deze eenheden zijn: spuitzakken van 1,75 kg, emmers van 5,50 kg of buidels van 5,50 kg of van 10,00 kg.

Heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons